Om oss

Hajj Omra Resor

Hajj Omra Resor är Sveriges ledande researrangör av Hajj och Omra. Vi har över 33 års erfarenhet av resor till hajj. Hajj Omra Resor arrangerar flexibla resepaket med reguljärflyg men säljer även enskilda flygbiljetter samt hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. I nuläget har vi ingen möjlighet till flygbiljettförsäljning till enskilda hajj resenärer.Hajj Omra Resor utfärdar visum till Omra och Hajj under respektive aktuell period (klicka på menyerna till vänster för mer info).

Resorna säljs via telefon och på våra resebyråer i Stockholm och Göteborg.


Vårt mål

Vi säljer inte vanliga resor, vi har gjort oss kända för att sälja höga förväntningar som ger upplevelser och minnen för livet. Vårt mål är att våra kunder ska få den bästa resan med upplevelser som gör att känslan sitter kvar resten av livet.

Vi anser att den bästa resan i livet förtjänar omtanke och noggrannhet, det försöker vi visa i vårt arbete. Genom att hålla det vi lovar, genererar vi en positiv kundrelation och lojala kunder. På så sätt är service och kvalité en del av vårt dagliga arbete. Med hjälp av kundens och behov arbetar vi med ständiga förbättringar och utveckling.

Affärsidé

Vi ska sälja de mest minnesvärda resorna till Hajj och Omra i Sverige.

Kontakta oss idag!

Vi hjälper dig med livet viktigaste resa

  • 08-509 109 02

Våra resenärer berättar om oss:

Salam aleikum. Detta var den bästa resan jag någonsin gjort och jag fick göra den tillsammans med mina barn och familj allhamdulillah. Jättefin grupp mashallah och vi fick helt underbara reseledare mashallah. De tog verkligen hand om oss och må Allah swt belöna er Abu Souhaib, Abu Omer och Souhaib. Jag rekommenderar er att göra denna resan med Hadj Omra Resor och ni kommer att få den bästa upplevelsen som man kan få subhanallah. In sha allah så får vi göra fler resor med er. Barakallaho fikom för allt.

Almaz Ahmeddin

Jag vet inte walahi hur ska jag tacka er. För att min mamma och min bror var jätte nöjda, glada och stolta över er under hela Hadj resan. Jag rekommenderar att ni är bästa i hela världen. جزاكم الله خير و اشكركم من كل قلبي .

Faduma

Bästa ledare som gjorde allt för att göra den tuffa resan lättare för hela gruppen.

Noreen Butt

Denna var den bästa resan jag någonsin gjort med otroligt bra och rutinerade reseledare alhamdullilah.. Må Allah belöna er..
Jag fick den bästa upplevelsen genom att vara i dessa heliga platser.. Hoppas verkligen att kunna åka på Omra igen inshaAllah!
Rekommenderar starkt att göra Hajj och Omra med denna grupp.

Hassina Hashi

HamdoAllah värdefull Resa till Medina och Mecca tillsammans med fina och respektfull människor och professionell grupp Ledare. Omra utförd under härlig tid spirituell atmosfär. Jag tackar Allah för det. Jag inte glömmer tacka som samordnare för det Reor Hadj Omra Resor Jounoud Alkhafae Tack en Gång Till. Ser fram Alhaj inchallah.

Fatima Zahra

Vill du få vårt nyhetsbrev?

(Vi värnar om din integritet, inga uppgifter delas till en tredje part)